Det gamle hundebad’s webshop sælger primært billetter til events som afholdes på Ølbaren, Det gamle hundebad, Rødovrevej 79, 2610 Rødovre. Der kan også forekomme salg af merch og øl fremadrettet. Henvendelser kan ske gennem vores kontaktformular eller på .

Købsaftale på vores webshop indgås på dansk. En købsaftale mellem køber og Det gamle hundebads webshop er først indgået, når køber modtager en ordrebekræftelse på det ønskede køb. For at handle hos Det gamle hundebads webshop skal man være fyldt 18 år. Når man gennemfører en ordre på www.detgamlehundebad.dk, indestår kunden for, at nærværende oplyste handelsbetingelser er overholdt. En eventuel uoverensstemmelse mellem kunden og Det gamle hundebads webshop er underlagt dansk lovning og skal afgøres i henhold hertil.

Billetter til events

Bekræftelsen du får pr mail, når du har gennemført dit købt, gælder som dine billetter og skal vises når du ankommer til eventet. Billetterne kan ikke refunderes med mindre Det gamle hundebad ser sig nødsaget til at aflyse eller flytte eventet pga uforudsete hændelser. I tilfælde af aflysning eller udskydning refunderer vi beløbet til samme konto, som den der blev brug, da købet blev foretaget.

Fysiske varer

Alle fysiske varer skal afhentes hos Det gamle hundebad i åbningstiden, med mindre der specifikt er aftalt levering med kunden. Hvis man bestiller senest kl 12 dagen før en åbningsdag, kan varen hentes den følgende dag i åbningstiden. Vores standard åbningstid er fredage kl 15-24 med mindre andet er oplyst på vores hjemmeside. Ifølge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret ved levering af mad, drikke og andet til husholdningens løbende forbrug.

Betaling

På vores webshop kan kunden betale med Visa og MasterCard.. Vi kræver ingen ekstra kortgebyrer. Beløbet trækkes så snart købet er gennemført. Priserne er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms, samt flaskepant. Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, årgangsændringer, afgiftsændringer samt for udefrakommende pris.

Reklamation

Alle køb er omfattet af købeloven, dette vedrører også reglerne om mangler. Det betyder, at såfremt varen viser sig at være mangelfuld, da kan kunden enten kan få varen ombyttet, få pengene tilbage eller modtage et afslag i prisen. Det afhænger af den enkelte situation. Reglerne om mangler træder kun i kraft, hvis kunden har behandlet varen korrekt eller ikke har brugt produktet. For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode. Ved en eventuel reklamation over mangler på leverede produkter, skal dette ske så snart køber har modtaget sin vare. Køber skal kontakte Det gamle hundebad på eller gennem vores kontaktformular, hvis dette ikke gøres med det samme, mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Køber skal fremvise, hvori manglen består. Det er vigtigt med dokumentation – så tag gerne nogle billeder af skader og/eller mangler. I tilfælde af reklamation aftales det med den enkelte kunde om, hvordan dette håndteres, og kunden skal først aftale med Det gamle hundebad, om varen skal returneres. Det gamle hundebad afholder returneringsomkostninger i forbindelse med reklamationer.