Kundens almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne levere det produkt, som der købes hos os. Kunden e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når kunden betaler for sit produkt indsamler vi navn og kortdata. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis kunden under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os deres samtykke hertil, bruger vi deres e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Kunden kan til enhver tid til- og afmelde sig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på kundens samtykke, har kunden til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis kunden ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil der desværre ikke være mulighed for at købe produkter fra vores hjemmeside.

Alle oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis kunden har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 år efter, at kunden har modtaget sin vare.

Vi sælger ikke kundens persondata til tredjemand, og vi overfører ikke kundens persondata til tredjelande.

Hvis kunden har bestilt levering, vil oplysningerne om kundens navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af kundens indkøb.

Har kunden en henvendelse vedrørende Persondataloven kan denne rettes til wordpress@detgamlehundebad.dk

Cookies

Vi anvender cookies på detgamlehundebad.dk og de bruges til statistik og til at forbedre brugeroplevelsen på websitet, og dermed gøre købet så nemt og brugervenligt for kunden. Anonymiserede informationer deles med tredjepart. Der videregives derfor ingen personlige oplysninger.

Kunden kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

Spørgsmål til vores handelsbetingelser rettes til wordpress@detgamlehundebad.dk eller tlf. nr. +28 95 44 05.

Virksomhedsadresse:
Mad Yeast Aps
Rødovrevej 79
2610 Rødovre