Overvejer du at holde din fest på Hundebadet? Læs mere her…

Første 5 timer: 8000 kr, som frit kan bruges på køb af drikkevarer til tavlepris

Ekstra timer @ 1000 kr per time, som frit kan bruges på køb drikkevarer til tavlepris

Bartender og rengøring inklusiv i lejen.

Ønsker du yderligere drikkevarer end hvad der er dækket af timeprisen, lægges disse oveni ovenstående priser. Der betales når aftenen er slut, dog fratrækkes allerede betalt depositum.

Det er OK selv at medbringe softdrinks og kildevand (uden beregning), dog har vi ikke kapacitet til at køle disse. Det er også muligt at medbringe en kaffemaskine og servere kaffe til dine gæster. Vi har en kogekedel du gerne må låne. Vi kan dog ikke love at bartenderen har tid til at brygge kaffe/the for dig.

Så snart vi har aftalt en dato, skal der betales et depositum på 2000 kr for at reservationen gælder. Dette bedes indbetalt til Mobile pay 74121.

Lokalet

Vi har 45 siddepladser fordelt på to hyggelige 70’er-indrettede rum, lidt ligesom Mormors stue.

Baren

 • Craft beer fra flaske og fad, ofte fra små lokale bryggerier (55-75 kr stk)
  • 12 forskellige flaskeøl
  • 4 fadølshaner (kom gerne med ønsker om hvad vi skal sætte på til din fest 😉
 • Ginger ale (50 kr), cola (25 kr), hvidvin (Chardonnay)/Rødvin (28 cl – 70 kr)
 • Forskellige whiskey & rom
 • Coctails: Dark&Stormy, Gin&Tonic, White Russian (80 kr, 4 cl alcohol ~ 8-9%)

Kegtail 

Hvis I ved med sikkerhed at jeres gæster elsker cocktails, kan vi lave kegtail (cocktail i en fustage) som serveres på en af fadølshanerne. Således kan cocktails (80 kr stk, 8-9 % alc) serveres i en ruf, og er iskolde og sprøde. Kegtails’ne blander vi selv kun af de bedste råvarer. Vælg mellem

 • Dark&Stormy (Diplomatico & Fentimans Ginger ale)
 • Pink Gin&Tonic (Malfy Rosa Gin & Fentimans Aromatic Tonic)
 • Gin&Tonic (Hendrics gin & Fever tree tonic med agurkeskive)
 • Paloma (Tequila & Limejuice)
 • Aperol spritz
 • Eller spørg os ved særlige ønsker 🙂

Musik

Du kan koble dig på vores wifi og spille din playliste fra vores anlæg. Bemærk, vores anlæg kan ikke spille ”virkelig” højt af hensyn til gæster og naboer.

Nabohensyn

Da vi bor i et villakvarter er det vigtigt at vi undgår høj snak og trængsel udenfor særligt efter kl 22, og døren til gaden skal så vidt muligt holdes lukket efter 22.

Snacks og mad

Chips, popcorn, nødder og flæskesvær kan købes hos os, men det er også helt ok at medbringe mad/snacks selv. Man kan også bestille en food truck og parkere den i vores indkørsel. Vi har strøm, men 3 fase er ikke helt optimalt da sikringerne ryger.

Vi kan sætte dig i forbindelse med take-away steder som feks kan levere Kiwi pies, tapas og empanadas til din fest. Eller du er velkommen til selv at finde en leverandør.

Oppyntning/forberedelse

Det er muligt at lave en aftale om at komme inden samme dag og pynte op/forberede.

Hvad andre siger

I anledning af min 50 års fødselsdag kan jeg kun anbefale Det Gamle Hundebad. Vi var 37 gæster, en bartender og en musiker. Super hyggeligt og intimt sted. Vores bartender Isabella var fantastisk sød, hjælpsom og smilende og bidrog til at det hele kørte på skinner. Jeg kunne virkeligt nyde festen, da der var sørget for alt det der var aftalt. Jeg er også tilhænger af konceptet, hvor prisen bruges på drikkevarer mm. At det var muligt at få en foodtruck udefra var også et plus i bogen.  Selvom det er en ølbar, så blev der alligevel sørget for at mine gæster kunne få andre drikkevarer end øl. Stort udvalg og fantastisk koncept. Jeg havde en fantastisk aften og det har mine gæster også givet udtryk for. Glæder mig til at skulle derned igen.
Thomas Laugaard 4/6-2022

Vi holdt åbent hus med 45 mennesker til både øl, drinks og mad fra en foodtruck vi havde bestilt til lejligheden. Det var helt perfekt – alle hyggede sig. Stedet med de forskellige hyggelige kroge og plads til både at stå og sidde gør det muligt for alle at tale sammen på kryds og tværs. Ekstra stor tak til bartenderen Isabella som styrede baren venligt og tjekket! Modellen med at lejeprisen kan bruges på drikkevarer,  er virkelig attraktiv. Vi er rigtig glade for at vi valgte at holde vores fest på det Gamle Hundebad!

Flemming K – 19/9 2022