Vi tager nu imod bookinger vedrørende anden halvdel af 2024

Koncept

På Hundebadet betaler du ikke leje, når du bruger vores lokale til fest. Til gengæld har vi en minimumsgrænse for hvad du skal forbruge af drikkevarer i baren. 

Mad medbringer man selv. Snacks og softdrinks kan købes af os eller medbringes selv. Læs meget mere herunder.

Hvornår
 • Fredage undtaget
 • Din fest skal slutte senest kl 24 pga begrænsninger i lokalplan
 • Minimum varighed 5 timer

Hvad får jeg

Bartender, rengøring, toiletpapir, sæbe, servietter, fyrfadslys, adgang til musikanlæg

“Vi havde valgt Det Gamle Hundebad – som er vores favorit ølbar – til 50 års fødselsdagsfest. Vi var 40 mennesker og havde en fantastisk aften. Kommunikationen før festen var effektiv og præcis, ligesom der forinden var mulighed for at komme med ønsker i form af favorit øltyper. Den ølmenu som var sammensat til os sad lige i skabet. Både øl og drinks blev rost af gæsterne. Vores bartender Cecilie guidede kompetent gæsterne med sin viden om øl. Der var øl for enhver smag og alle fik nye smagsoplevelser med hjem. Det hele foregik afslappet og da indretningen oser af hygge, så blev det netop enormt hyggeligt og festligt. Nete og Denis har skabt en herlig ølbar som varmt kan anbefales til fest og til besøg i fredagens åbningstid”. Thomas Sep 2023

Priser 2024

 • Første 5 timer: Minimumsforbrug 9.000 kr af drikkevarer fra baren
 • Ekstra timer: Minimumsforbrug på 1.000 kr per time
 • Almindelig tavlepris og barmenu gælder
 • Forbrug udover minimunsforbruget betales oveni
 • Afregning skal ske på kort/mobile pay når aftenen er slut. Dog fratrækkes allerede betalt depositum
 • Strøm til foodtruck: 300 kr (husk at bekræfte specifikt strømkrav med os

Priseksempel 1 – Lørdag kl 17:00-24:00 – 7 timer

 • Første 5 timer: Minimumsforbrug på 9.000
 • Ekstra 2 timer: Minimumsforbrug på 2 x 1.000 kr
 • Mindstepris for arrangementet: 11.000 kr minimumsforbrug fra baren
 • Hvis du kun forbruger for 9.500 kr, skal du alligevel betale 11.000 kr for arrangementet, da mindsteforbruget på 11.000 kr gælder

Priseksempel 2 – Lørdag kl 19:00-24:00 – 5 timer

 • Første 5 timer: Minimumsforbrug på 9.000
 • Mindstepris for arrangementet: 9.000 kr minimumsforbrug fra baren
 • Hvis du f.eks. forbruger for 9.500 kr, skal du betale 9.500 kr for arrangementet (9.000 kr minimumsforbrug + 500 kr forbrug udover minimumsforbruget).

Depostitum

Når vi har aftalt en dato er bookingen bekræftet så snart depositum på 2000 kr er modtaget på Mobile pay 74121. Ved aflysning af arrangementet mindre end 12 uger i forvejen betales depositum ikke tilbage.

Lokalet

Vi har 45-50 siddepladser fordelt på to hyggelige 70’er-indrettede rum, lidt ligesom Mormors stue. Men du må gerne invitere flere, blot de ikke behøver en stol 😊

Musik

Du kan koble dig på vores wifi og spille din playliste fra vores anlæg. Bemærk, vores anlæg kan ikke spille ”virkelig” højt af hensyn til gæster og naboer.

Bar-menuen

 • Craft beer fra flaske og fad, ofte fra små lokale bryggerier (ca 55-70 kr)
 • Non-alcoholic flaskeøl
 • Ginger ale, cola/cola zero, hvidvin/rødvin
 • Forskellig whiskey & rom
 • Non-alcoholic cocktails
 • Cocktails (Vi bruger kun de bedste råvarer. 4-5 cl alcohol ~ 8-9%)
  • White russian
  • Dark & Stormy 
  • Gin & Tonic
  • Rom & Cola
  • Grape Gin & Tonic 
  • Aperol spritz

Medbringning af egne sofdrinks

Softdrinks og kildevand/danskvand må du gerne medbringe selv kvit og frit. Dog har vi ikke facilitet til at køle det, ej heller kapacitet til at skænke det, så det skal stilles frem så dine gæster selv kan forsyne sig. I kan godt låne glas af os.

Medbringning af egen alkohol

Vi serverer desværre ikke specifike drinks eller alkohol udover det vi var har på menuen i baren.

Hvis du gerne vil servere alkohol udover det sortiment vi har, f.eks. særlig vin eller bobler som velkomstdrink, er det muligt at købe sig ret til dette ved at betale 25 kr i proppenge per person over 18 år, som deltager i festen. Proppenge betales udover beløbet for mindsteforbrug. Du kan låne glas af os til din medbragte alkohol dog har vi ikke særlige champagneglas eller uanede mængder vinglas. Hvis særlige glas kræves er du velkommen til at medbringe selv.

 

Mad

Medbring mad eller få leveret catering, som du har lyst.

Du kan også bestille en food truck og parkere den i vores indkørsel. Strøm til food truck kan trækkes fra os. Pris 350 kr. Kontakt os dog så vi kan bekræfte om vi kan imødekomme det specifike strømkrav.

Vi beder jer venligst selv at rydde op efter maden, da vi ikke kan love at vores bartender har tid til dette. Vi har affaldsposer og bortskaffer gerne affaldet efter servering af mad. Medbring selv bestik, tallerkener og servietter.

Kaffe/the

Du er velkommen til kvit og frit at servere kaffe/the for dine gæster. Vi har en kogekedel du gerne må låne. Kaffemaskine må du gerne medbringe selv. Vi kan dog ikke love at bartenderen har tid til at brygge kaffe/the for dig. Medring selv krus og tilbehør.

Snacks

Chips, popcorn, nødder og flæskesvær kan købes hos os, men det er også helt ok at medbringe snacks selv. Du må gerne låne kurve til snacks af os.

Velkomstdrink

Vi serverer desværre ikke specifike velkomstdrinks udover det vi normalt har på menuen.

Oppyntning/forberedelse

Det er muligt at lave en aftale om at komme op til en time inden arrangementet og pynte op/forberede.

Vi foretrækker såvidt det er muligt at du afhenter gaver og andet udstyr samme dag som arrangementet har fundet sted.

Nabohensyn

Da vi bor i et villakvarter er det vigtigt at vi undgår høj snak og trængsel udenfor særligt efter kl 22, og døren til gaden skal så vidt muligt holdes lukket efter 22.

Hvad andre siger...

Det Gamle Hundebad er det perfekte sted til en uformel fødselsdagsfejring. Vores gæster nød den frie bar, de gode øl og selvfølgelig den mega hyggelige retro-stemning. Stor tak til Isabella for hendes hjælpsomhed. Du styrede baren fortrinligt! Janne 21/3 2023

Vi holdt åbent hus med 45 mennesker til både øl, drinks og mad fra en foodtruck vi havde bestilt til lejligheden. Det var helt perfekt – alle hyggede sig. Stedet med de forskellige hyggelige kroge og plads til både at stå og sidde gør det muligt for alle at tale sammen på kryds og tværs. Ekstra stor tak til bartenderen Isabella som styrede baren venligt og tjekket! Modellen med at lejeprisen kan bruges på drikkevarer,  er virkelig attraktiv. Vi er rigtig glade for at vi valgte at holde vores fest på det Gamle Hundebad!” Flemming K – 19/9 2022

I anledning af min 50 års fødselsdag kan jeg kun anbefale Det Gamle Hundebad. Vi var 37 gæster, en bartender og en musiker. Super hyggeligt og intimt sted. Vores bartender Isabella var fantastisk sød, hjælpsom og smilende og bidrog til at det hele kørte på skinner. Jeg kunne virkeligt nyde festen, da der var sørget for alt det der var aftalt. Jeg er også tilhænger af konceptet, hvor prisen bruges på drikkevarer mm. At det var muligt at få en foodtruck udefra var også et plus i bogen.  Selvom det er en ølbar, så blev der alligevel sørget for at mine gæster kunne få andre drikkevarer end øl. Stort udvalg og fantastisk koncept. Jeg havde en fantastisk aften og det har mine gæster også givet udtryk for. Glæder mig til at skulle derned igen.” Thomas Laugaard 4/6-2022

“Tak for en super fødselsdag. 50 år fik jeg fejret med familie og venner i hyggelige omgivelser. Der var fri bar og det syntes alle var fantastisk, så de kunne smage en masse forskelligt øl, plus tapas jeg havde bestilt udefra. Vores søde bartender sørgede for at holde glasset fyldt med øl og kegtail.
Hvis du skal fejre en anledning eller samle en flok kolleger, så kan Hundebadet varmt anbefales. Konceptet hvor prisen kan bruges på drikkevarer, gør det super attraktivt, at stedet så oveni vil overaske dine gæster med stemning og hygge er bare et plus oveni. Helt klart et koncept jeg gerne gentager”
Charlotte Rosenberg, 1/11-2021

“Vi havde valgt Det gamle hundebad, som er vores favorit ølbar, til 50 års fødselsdagsfest. Vi var 40 mennesker og havde en fantastisk aften. Kommunikationen før festen var effektiv og præcis, ligesom der forinden var mulighed for at komme med ønsker i form af favorit øltyper. Den ølmenu som var sammensat til os sad lige i skabet. Både øl og drinks blev rost af gæsterne. Vores bartender Cecilie guidede kompetent gæsterne med sin viden om øl. Der var øl for enhver smag og alle fik nye smagsoplevelser med hjem. Det hele foregik afslappet og da indretningen oser af hygge, så blev det netop enormt hyggeligt og festligt. Nete og Denis har skabt en herlig ølbar som varmt kan anbefales til fest og til besøg i fredagens åbningstid”                                        

Thomas Oktober 2023